Om ställningskonsulten

Bo Rosendahl

0707-76 46 75
bo@stallningskonsulten.se

Byggnadsställningar i över 40 år

Det är inte lätt att vara återhållsam med 40 års erfarenhet och kompetens inom byggnadsställningar i ryggen, och när jag påstår att jag har oslagbar erfarenhet inom alla områden som innefattar byggnadsställningar så är det ingen överdrift. Under de senaste 40 åren av mitt liv har jag arbetat inom detta relativt smala koncept – och där finns ingen situation eller problem som jag inte upplevt och undersökt otaliga gånger.

Byggnadsställningar är ett oerhört viktigt redskap inom byggbranschen för att man ska kunna genomföra sina uppdrag. Tyvärr är det något som i många fall blir förbisett och man inte tar tillräckligt med hänsyn till. För att undvika olyckor så är det därför otroligt viktigt att man visar hänsyn och respekt till korrekt utformade byggnadsställningar. Sverige är ett land som ligger i framkant gällande trygg arbetsmiljö, trots detta så inträffar ett flertal olyckor vid byggnadsställningar varje år. Det tycker jag är tragiskt, och vill erbjuda mina tjänster för att förhindra detta!

Multikompetens

Personen bakom Ställningskonsulten heter Bo Rosendahl. Jag påbörjade min karriär genom att gå yrkeslinjen för snickare med examensår 1964. Därefter har jag byggt på min kompetens med påbyggnadskurser. Utöver min examen som snickare har jag gått följande kurser; Ställningsmontörkurs, kurs i företagsekonomi, entreprenadjuridik och en arbetsledarutbildning.

Min kunskapsbank bottnar sig dock i mångfaldig erfarenhet, ifrån att ha drivit egna företag och varit anställd på företag. Jag har tillskansat mig erfarenhet som arbetsledare, såväl som ställningsbyggare, kalkylskrapare samt ställningsberäknare. Sedan 2013 driver jag Ställningskonsulten där jag erbjuder min expertis inom byggnadsställningar till alla som behöver hjälp.
Jag har ägnat 40 yrkesår åt byggnadsställningar, något man inte gör om man inte brinner för det! Min yrkesbana må ha varit smal, men den har varit pålitlig och bara generat mer och mer kompetens för varje år som passerat. Eftersom allting utvecklas i ett rasande tempo i dagens samhälle, så är det viktigare än någonsin att fortsätta slipa på sin kompetens – något som jag tycker är uppmuntrande!